Meteen naar de inhoud

Gratis website check

Wat houdt de check in?

Een gratis website check is de perfecte manier om uw online aanwezigheid te analyseren en verbeterpunten te identificeren. Onze analyse gaat diep in op uw website en onderzoekt alles van de gebruikerservaring tot de technische aspecten. Tijdens de check kijken wij naar fouten zoals ongepaste kleurencombinaties, knoppen die niet goed functioneren, en gemiste kansen om uw doelgroep aan te trekken. Wij kijken ook of uw website responsive is, wat betekent dat de website zich aanpast aan verschillende schermgroottes, zoals desktop, tablet of mobiel.

Daarnaast onderzoeken wij ook hoe zoekmachinevriendelijk uw website is. Dit betekent dat wij kijken naar factoren zoals de structuur van de website, de inhoud, en foto’s die gebruikt zijn. Dit zijn allemaal belangrijke aspecten die bepalen hoe goed uw website presteert in zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Na afloop van onze analyse, sturen wij u een rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. Met onze gratis website check krijgt u inzicht in de verbeterpunten van uw website, zodat u gericht aan de slag kunt met verbeteringen, zonder daarvoor te hoeven betalen.

Vraag hieronder de website check aan.