Meteen naar de inhoud

Jimmy van Delft

DE WEB-WIZARD

Wie ben ik?

Ik ben Jimmy van Delft, een allround website ontwikkelaar in Noord-Brabant. Ik heb veel ervaring in het maken van verschillende websites. Als je op zoek bent naar een professionele en gedreven webontwikkelaar voor jouw website, neem dan gerust contact op!

Het leukste bij het maken van een website vind ik om hem zoveel mogelijk future-proof te maken. Ik werk vaak met een Content Management Systeem zoals WordPress, zodat de beheerder erg gemakkelijk teksten of openingstijden kan veranderen op de website. Mocht het nodig zijn leg ik de toekomstige beheerder van de website alles uit over het doen van kleine aanpassingen aan de website.

In mijn vrije tijd rijd ik eigenlijk altijd motor. Even een frisse neus halen. Daarnaast studeer ik aan de Technische Universiteit in Eindhoven.

HTML
100%
CSS
94%
WORDPRESS
91%
FLEXIBILITEIT
100%

Bent u klaar om uw droomwebsite tot leven te laten komen?